Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

24.04.2018 Ankara Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Hasan Yalçın Meçikoğlu ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Sayın Başkanımızın sayesinde TOBB Başkanı olduğundan bu yana kendi ilimiz ve ilçelerimizde her zaman için protokoldeki yerlerimizde dahil olmak üzere, bizleri Türkiye genelinde her zaman en güzel yerlere layık görmüştür. Bizde kendisinin yanında her zaman desteğimizi veriyoruz. Ben 1999 girişliyim ve 2005 yılında da Yönetim Kurulu Başkanı oldum. Şimdi 4.dönem için bismillah dedik. Allah’ın izniyle Başkanımızın yanındayız. Ne gerekiyorsa hepsini yapacağız. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

##1485##