Terme Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

29.04.2018 Ankara Terme Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ahmet Ekmekçi ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede, “Yeni seçilen arkadaşlarımızla beraber geldik. Meclisimizin 3’te 2’si değişti. Rifat Bey ile tanışmak için geldik. Kendisi bizimle çok ilgili ve alakadar oldu. Bundan dolayı da kendisine çok teşekkür ediyorum. Mayıs Ayında yapılacak genel kurulda da desteğimiz onadır. Yanındayız kendisinin” dedi.

##1508##