Afşin Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

29.04.2018 Ankara Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sıtkı Can, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Bekir Sıtkı Can ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunarak, “Malumunuz Nisan Ayında Türkiye genelinde oda ve borsaların seçimleri vardı. Bu benim için beşinci dönem. İnsanlar usanmamışlar bizden. Hizmete devam dediler. Bizde geldik. Başkanımıza bu noktada bağlılığımızı da bildirmek istedik. Sağolsunlar kabul buyurdular. Memnun bir şekilde de ayrılıyoruz” dedi.

##1509##