Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

01.05.2018 Ankara Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kurucu, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yalçın Kurucu ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Çok sıcak karşılandık çok memnun kaldık. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz ticaret ve sanayi odası yönetiminde ilk defa görev alıyoruz ve TOBB’a ilk gelişimiz. Bu kadar sıcak ve güzel karşılanacağımızı hiç beklemiyordum. Sayın Başkan’a çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu seçimlerin öncelikle odamız ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rifat Başkanımız bu büyük odayı, biz küçük odalara bile kapılarını açarak, bizleri onore ettiler. Biz de her zaman arkasındayız” dedi.

##1525##