Mut Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

06.05.2018 Ankara Mut Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gürsel Aydın, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Mehmet Gürsel Aydın ziyaret sonrasında yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “Biz Mut Ticaret ve Sanayi Odası olarak daha önceki seçimlere de katılmıştık. Seçimler kazanılıp biz oda başkanı olduktan sonra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarının Bakanların ya da Bürokratların arayıp, hayırlı olsun demesi TOBB’un gücünden geldiğini düşünüyoruz. Daha önce de başkan oluyorduk hiç arayan soran olmuyordu ama Rifat Bey Başkan olduktan sonra performansı kendini bize hayran bırakıyor. Biz onu takip bile edemiyoruz. Gerçekten sağolsun Allah razı olsun biz onu ziyaret ettik. Teşekkür ettik kendisine. Çalışmalarının devamı bekliyoruz”.

##1558##