Bandırma Ticaret Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

07.05.2018 Ankara Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Mehmet Kılkışlı ziyarete ilişkin değerlendirmesinde, “Başkanlıkta ikinci dönemim. Allah nasip ederse bir 4 yıl daha Bandırma Ticaret Odası yönetim kurulu başkanlığını yürüteceğim. Biz Başkanımıza bağlılığımızı, seçilir seçilmez imzalarımızı göndermiştik. Bugün de yüz yüze tekrar aynı bağlılığımızı göstermek için geldik. İnşallah 14-15 gibi genel kurulumuz olacak. Orada Başkanımızı tekrar Başkan seçip onunla birlikte bir 4-5 sene daha beraber hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

##1566##