Gaziantep Ticaret Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

07.05.2018 Ankara Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Tuncay Yıldırım ziyarete ilişkin açıklamasında, “Odamız yönetim kurulu ve divan heyetimizle birlikte Başkanımızı bir ziyaret edelim istedik. Biliyorsunuz ki TOBB Türkiye ekonomisinin çatı kuruluşu. Türkiye ekonomisinde yön veren mihenk noktalarımızdan bir tanesidir. Başkanımızda bu çatı kuruluşun en önemli, elini taşın altına koyan, yönlendiren lideridir. Ona bağlılığımızı ifade etmeye geldik. Yeni dönemde de birlikte olmak istediğimizi söyledik. İnşallah bu seçim döneminde de liderimizle birlikte devam edip, Türkiye’yi daha yukarılara, çıtamızı daha yukarılara çıkartmaya çalışacağız” dedi.

##1569##