Sivas Ticaret Borsası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

10.05.2018 Ankara Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Abdülkadir Hastaoğlu ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Benim bu başkanlıkta üçüncü dönemim. Ekibimle beraber tekrar seçimleri kazandık. Sayın Başkanımızın geçmişte olduğu gibi bu dönemde de yanında olduğumuzu, hem Başkanımızın şahsına hem yönetime ve tüm TOBB camiasına her zaman olduğu gibi desteğimiz devam edecek. Çok iyi olumlu çalışmalarımız var. İnşallah bu dönemde de onları daha çok geliştirip, yeni dönemde de üyelerimize hizmet vermeye çalışacağız” dedi.

##1594##