Battalgazi Belediyesi’nden Hisarcıklıoğlu’na Fahri Hemşehrilik Beratı

07.06.2018 Malatya Malatya Battalgazi Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ‘Fahri Hemşehrilik Beratı’ verilmesi konusunda karar aldı.

Battalgazi Belediye Meclisi, haziran ayı olağan toplantısını, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başkanlığında Battalgazi Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda yaptı.

Belediye Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, kuru kayısı lisanslı depoculuğun kurulmasına, Malatya ve ilçelerine ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda gelişimine katkılar sağlaması nedeniyle ‘Fahri Hemşehrilik Beratı’ verilmesi konusunu görüştü.

Yapılan görüşmenin ardından gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.