Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-AB KİK heyetini kabul etti

08.08.2018 Ankara Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki Türkiye- AB Karma İstişare Komitesi (KİK) Türkiye Kanadını oluşturan; TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Türkiye KAMU-SEN Genel Başkanı Önder Kahveci ve TİSK Başkanı Kudret Önen’den oluşan heyeti kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı yapılan kabule, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da katıldı.

Başkan Erdoğan'a üzerine Fatiha Suresi yazılmış meşe ağacından bir tablo hediye edildi.