Hisarcıklıoğlu, ATAMEKEN Başkanı Mirzahmedov ile görüştü

12.09.2018 Ankara TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Kazakistan Cumhuriyeti Ulusal Girişimciler Odası (ATAMEKEN) Başkanı Ablay Mirzahmedov ve ATAMEKEN'e bağlı yerel Oda yöneticileri ile TOBB ETÜ Üniversitesi’nde görüştü.

Türkiye ile Kazakistan arasındaki ticari ve ekonomik işbirliği hakkında görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, Hisarcıklıoğlu, TOBB ile ATAMEKEN arasındaki ilişkilerin ATAMEKEN'in kuruluşuna dayandığını ve geçen sene kurdukları Ortak Oda ile birlikte çok daha ileriye gideceğini söyledi.

Toplantı sonrasında ATAMAKEN heyetine TOBB'un dijital ve çevrimiçi hizmetleri konusunda eğitim verildi.