Malatya’da Esnaf Birliği ve Türk-İş Temsilciliği’ne ziyaret

17.09.2018 Malatya TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu; Malatya Milletvekili ve Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay ile birlikte gerçekleştirdiği Malatya programı kapsamında Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile Türk-İş’in İl Temsilciliğini ayrı ayrı ziyaret ederek toplantılara katıldı.

TESK Başkanı Palandöken’i yeniden Konfederasyon Başkanlığına seçilmesinden dolayı tebrik eden Hisarcıklıoğlu, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ile birlikte Malatya’nın fahri hemşerileri olduklarına vurgu yaptı.

Hisarcıklıoğlu işçi, işveren ve esnaf kesimini temsil eden kuruluşların başkanlarının aynı anda Malatya’da bulunmasının güzel bir tablo oluşturduğuna dikkat çekerek, misafirperverliğinden dolayı Malatya iline teşekkür etti.