KKTC Başbakanı’nın katılımıyla; TOBB ve KTTO heyetleri görüştü

18.10.2018 Silifke TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Başkanı Turgay Deniz ve KTTO Heyeti ile bir araya geldi.

KKTC Başbakanı Tufan Erhürman’ın da katıldığı görüşmede, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Kıvanç ve Cihat Lokmanoğlu ile birçok Oda Başkanı da hazır bulundu.

Görüşmede; TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, TOBB ile KTTO arasında kurulan Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu’nun hızlı bir şekilde çalışmalara başladığını belirterek, en kısa sürede, her iki kanadın Başkanlarının ve Yönetimlerinin belirlendiğini, Ortak Toplantının gerçekleştirileceğine değindi.

KTTO Başkanı Turgay Deniz ise, TOBB ile yakın işbirliği içinde çalışmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, bu işbirliği sayesinde KKTC’de birçok sektörde önemli iktisadi ilerlemeler kat edileceğini ifade etti.