Hisarcıklıoğlu, Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov ile görüştü

06.11.2018 Aşkabat / Türkmenistan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov tarafından kabul edildi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Berdimuhamedov, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulundu.

Yapılan görüşmede, Türkmenistan Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB arasında Türk-Türkmen Ticaret Odası Forumu’nun kurulması ve 2019 yılında Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası (EİT TSO) Genel Kurulu ve EİT Sergisi ile İş Forumunun Aşkabat’ta düzenlenmesi kararlaştırıldı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Türkmenistan temasları kapsamında Aşkabat Büyükelçisi Mustafa Kapucu ile de bir araya geldi.