TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi’nden Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

19.02.2019 Ankara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigorta Acenteleri İcra Komitesi, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüştü. Ziyarette sektörün gündemindeki konular ele alındı.

Sigorta Acenteleri Kurultayı düzenlenmesi, sigorta bilincinin artırılması, sigorta acentelerinin tanıtımı ve Sigorta Haftası etkinlikleri, sigorta aracıları arasındaki haksız rekabet ve uygulamalar ile mücadele ve Trafik Sigortası asgari komisyon oranları konuları üzerinde değerlendirmeler yapıldı.

Toplantıda ayrıca TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Levent Korkut ve İcra Komitesi Üyeleri, sigorta acenteliği mesleğinin gelişimi ve icra komitesi çalışmalarına katkılarından dolayı Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerini iletti.