TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Balıkesir TB'yi ziyaret etti

04.05.2019 Balıkesir Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Balıkesir Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Kula ve Meclis Üyeleri ile sohbet etti. Hisarcıklıoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, Balıkesir'in Türkiye'yi doyuran şehir olduğunu vurgulayarak, Balıkesir'in sanayiye dayalı tarımın merkezi olduğunu söyledi.

Balıkesir Ticaret Borsası'nın Balıkesir için çalıştığını anlatan Hisarcıklıoğlu, Balıkesir Kuzu Eti'ne coğrafi işaret alınmasından dolayı kendilerini kutladı. Tarım politikalarının hızla liberalleşmesi gerektiğini belirten Hisarcıklıoğlu, Türkiye Ürün İhtisas Borsası'nı kuracaklarını belirtti.