İsrail’in AA ofisine saldırısı için kınama mesajı

05.05.2019 Ankara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, İsrail ordusunun hava saldırısı düzenleyerek, Anadolu Ajansı ofisinin de bulunduğu binayı vurmasını kınarken, Anadolu Ajansı ve tüm basın camiasına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hisarcıklıoğlu mesajında şu cümlelere yer verdi:

“İsrail ordusunun, abluka altındaki Gazze şeridinde Anadolu Ajansı ofisinin de bulunduğu binaya hava saldırısı düzenlemesinden büyük üzüntü duydum.

Bu saldırının sadece Anadolu Ajansı’na değil; yaşanan gelişmelerden bütün dünyayı haberdar etmekten başka gayesi olmayan basın camiasına yapıldığını düşünüyorum.

Türk iş dünyası adına saldırıyı kınıyor, Anadolu Ajansı ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”