Akçakoca TSO ve Kaymakamlığına ‘geçmiş olsun’ ziyareti

29.07.2019 Akçakoca / Düzce Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yaşanan sel ve heyelan felaketi sonrasında Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası’na (TSO) geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Akçakoca TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazım Pazvant’a, Akçakoca iş dünyasına ve bölge halkına “Allah bir daha böyle acılar ve felaketler yaşatmasın” dileğini ileten Hisarcıklıoğlu, yaşanan felaket sonrası bölgeye moral vermeye çalıştı.

Hisarcıklıoğlu daha sonra Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk’ü makamında ziyaret ederek, meydana gelen sel ve heyelan felaketi hakkında bilgi aldı ve Kaymakam Öztürk’le ‘geçmiş olsun’ temennisini paylaştı.​