Hisarcıklıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti, gençlerin projelerini inceledi

30.09.2019 Ordu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M.Hilmi Güler'i makamında ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu, Güler ile birlikte; Altınordu Dr. M. Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi, Namık Altaş Koleji, Altınordu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Fatih Anadolu Lisesi öğrencilerinin Belediye Binası’nda sergilenen projelerini inceledi ve bilgi aldı.

Hisarcıklıoğlu, Hilmi Güler’in Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının camiaları için de bir şans olduğunu ifade ederken, Ordu Oda ve Borsa Başkanları ile Güler’in işbirliği içinde çalışmalarını övdü. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M.Hilmi Güler de Hisarcıklıoğlu’nu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, tarım ve turizmin birleştiği Ordu’nun sanat anlamında da önemli bir birikime sahip olduğuna vurgu yaptı.