Hisarcıklıoğlu, Lüleburgaz’da taziye ziyaretlerinde bulundu

07.11.2019 Lüleburgaz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Lüleburgaz’da taziye ziyaretlerinde bulundu.

Hisarcıklıoğlu, annesi vefat eden Lüleburgaz Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Var'a ve Kayınvalidesi vefat eden Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli’yi ayrı ayrı ziyaret ederek, taziyelerini iletti.

Hisarcıklıoğlu’nun ziyaretinde, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi de olan eski meclis başkanı ve Başbakan yardımcısı Cemil Çiçek, eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu eski sanayi bakanı Ali Coşkun ve Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven de yer aldı.