Hisarcıklıoğlu’ndan, Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları fuarına ziyaret

30.11.2019 Ankara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara Ticaret Odası tarafından ATO Congresium’da düzenlenen Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları fuarını ziyaret etti.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları etkinlik alanını ATO Başkanı Gürsel Baran, Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları Çalışma Grubu Başkanı Nihat Uysallı, Başkan Yardımcısı Süleyman Ekinci ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte gezdi.

Gençlerin ilgi gösterdiği akıllı teknolojiler içeren bölümleri inceleyen Hisarcıklıoğlu, drone eğitimi alan bir katılımcıya da sertifikasını takdim etti.

Hisarcıklıoğlu, Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları için ATO Yönetimini kutladı.

Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları Congresium üst salonlarında paneller ve konuşmalar devam etti.