TOBB Hayati Yazıcı Fen Lisesi’ne ziyaret

25.12.2019 Van Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu, Eski Ticaret Bakanı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayati Yazıcı ile birlikte TOBB Hayati Yazıcı Fen Lisesi’ni ziyaret etti.

Öğrencilerle sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektiren Hisarcıklıoğlu, okul yönetiminden de bilgi aldı. Hisarcıklıoğlu öğrencilere kitap armağan ederken, Okul Müdürü’ne ise ‘maşallah’ takdim etti.

Ziyarette konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, özel sektöre destekleri için Hayati Yazıcı’ya teşekkür ederken, Yazıcı da, Türkiye'nin milli birlik ve bütünlüğüne sahip çıkılması gerektiğine vurgu yaptı.