Türk - Alman Ekonomi Buluşması, Almanya’da gerçekleşecek

25.02.2011 ANKARA

TOBB’un kurucusu olduğu Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Türk - Alman Ekonomi Buluşması, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün’ün katılımlarıyla 28 Şubat 2011 Pazartesi günü Hannover Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Yaklaşık 350 işadamının katılacağı söz konusu buluşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,  Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Von Leoprechting ve Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Franz Koller katılımcılara hitap edecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu toplantı sonrası, Almanya Şansölyesi Angela Merkel’in de katılımlarıyla aynı salonda gerçekleştirilecek olan CeBIT Resmi Açılış Seremonisine iştirak edecekler.