Hisarcıklıoğlu, Koronavirüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı'na katıldı

18.03.2020 Ankara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Çankaya Köşkü'nde düzenlenen Koronavirüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı'na katıldı.

Hisarcıklıoğlu toplantıda, oda/borsalar ve sektörlerden gelen sorun ve önerileri iletti.

Toplantının açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantının ardından yapacakları millete sesleniş mahiyetindeki basın toplantısında, hastalığın dünyadaki ve Türkiye'deki sürecini detaylı bir şekilde anlatacaklarını belirtti.

Toplantıda, önümüzdeki dönem için alacakları tedbirlerin müzakeresine ağırlık vereceklerini ifade eden Erdoğan, bugüne kadar hastalığın kontrol altında tutulmasıyla ilgili sağlık önlemleri ve diğer tedbirleri peyder pey hayata geçirdiklerini, geçirmeye de devam ettiklerini söyledi.