Hisarcıklıoğlu, Aydın il/ilçe oda/borsaları müşterek toplantısına katıldı

01.06.2020 Ankara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, video konferans aracılığıyla düzenlenen Aydın il/ilçe Oda/Borsaları Müşterek Toplantısına katıldı. Toplantıda, Koronavirüs salgını ile mücadele ve normalleşme süreci ele alındı.

Hisarcıklıoğlu, TOBB olarak 81 ildeki Oda ve Borsalar ile sürekli istişare içinde olduklarını, Oda-Borsa Başkanları kanalıyla, üyelerin sıkıntılarını, dertlerini topladıklarını söyledi.

Salgın ile mücadele sürecinde 70 maddeden oluşan geniş bir öneri setini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve hükümete sunduklarını anımsatan Hisarcıklıoğlu, bunların önemli bir kısmının da hayata geçtiğini hatırlattı.