Hisarcıklıoğlu’na Türkiye - Özbekistan ilişkilerine katkılarından dolayı Onur Belgesi verildi

27.07.2020 Ankara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, "Pandemi Koşullarında Ekonomi Diplomasisi: Özbekistan ve Türkiye Tecrübesi" konulu programa katıldı.

Programda Hisarcıklıoğlu’na, Türkiye - Özbekistan ilişkilerinin gelişmesine yaptığı katkılarından dolayı Özbekistan Başbakan Yardımcısı Sardor Umurzakov ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan tarafından Onur Belgesi takdim edildi.

Hisarcıklıoğlu, Özbekistan Başbakan Yardımcısı Sardor Umurzakov‘a bugün açılışını gerçekleştirdikleri TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi - Taşkent hakkında da bilgi verdi.