Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası’ndan TOBB’a ziyaret

25.02.2011 ANKARA

Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası Başkanı Jonathan Beard ve Başkan Yardımcısı Melvin Cottrell, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti. 2010 yılında, Hisarcıklıoğlu’nun desteğiyle birçok ildeki ticaret ve sanayi odasını ziyaret ederek, işbirliklerini geliştirdiklerini ifade eden konuk Oda Başkanı Beard, 2011 yılında da bu desteğin devam etmesini umduklarını dile getirdi.

2011 yılı programı çerçevesinde, Konya, Denizli, Samsun, Antalya, Diyarbakır gibi illeri ziyaret etmeyi planladıklarını belirten Beard, gittikleri her ilde çok iyi karşılandıklarına dikkat çekti.

Beard, özellikle KOBİ’lerin İngiliz muhataplarıyla buluşturulması konusunda, internet sitelerinde bir iş portalı oluşturmak istediklerini anlattı. Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası’na üyelik konusunda da bilgi veren Beard, Türk firmalarının Oda üyesi olması için teşvik edilmesi talebinde bulundu.