Samsun oda ve borsaları ile müşterek toplantı

27.10.2020 Ankara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, video konferans aracılığıyla gerçekleştirilen müşterek toplantıda, Samsun il/ilçe oda/borsaları ile video konferans yöntemiyle bir araya geldi.

Salgının başladığı ilk andan itibaren oda ve borsalarla birlikte hızlı bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyleyen Hisarcıklıoğlu, tüm illerden ve sektörlerden bilgileri toplayarak Hükümete ilettiklerini ve hayata geçirilmesi noktasında takipçi olduklarını anlattı.

Bölgenin sorunlarını ve görüşlerini dinleyen Hisarcıklıoğlu, iş dünyasının tabanından gelen konuların icra makamlarına aktarılması noktasında ellerinden geleni yapacaklarını aktardı.