Hisarcıklıoğlu, Antalya TSO Meclis toplantısına katıldı

28.10.2020 Ankara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, video konferans aracılığıyla gerçekleştirilen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantısına katıldı.

Toplantıda Hisarcıklıoğlu bölgenin sorunlarını ve görüşlerini dinlerken, iş dünyasının tabanından gelen konuları hükümete aktardıklarını söyledi.

Salgının başladığı ilk andan itibaren oda ve borsalarla birlikte hızlı bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyleyen TOBB Başkanı, tüm illerden ve sektörlerden bilgileri toplayarak Hükümete ilettiklerini ve hayata geçirilmesi noktasında takipçi olduklarını bildirdi.