Hisarcıklıoğlu, Türk-Alman TSO’nun 100. Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

18.02.2022 Berlin Almanya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 2004 yılında kurulan Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın 100. yönetim kurulu toplantısına katıldı. Hisarcıklıoğlu Berlin’deki toplantı sonrası bu yapıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

TOBB Başkanı toplantı nedeniyle gittiği Berlin’de; Türkiye-Avrupa Birliği (AB) Karma İstişari Komitesi Eş-Başkanı Peter Clever'le Türkiye-AB ve Türkiye-Almanya ilişkileri konusunda sohbet ederken, Alman Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği (DIHK) Başkanı Peter Adrian ve CEO Dr. Martin Wansleben ile de bir araya gelerek iki ülke iktisadi ilişkilerini görüştü.

Hisarcıklıoğlu ayrıca, Avrupa Komisyonu eski Başkan Yardımcısı Günter Verheugen ile değerlendirmelerde bulundu.