Türkiye - Cezayir TSO Forumu kurulmasına dair mutabakat zaptı imzalandı

16.05.2022 Ankara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Cezayir Ticaret ve Sanayi Odası (CACI) arasında "Türkiye-Cezayir Ticaret ve Sanayi Odası Forumu Kurulmasına Dair Mutabakat Zaptı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun'un huzurunda imzalandı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen törende Mutabakat Zaptına, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile CACI Başkanı Tayyib Şabap imza attı.

Hisarcıklıoğlu imza töreninin ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun'un onuruna verilen akşam yemeğine katıldı.