Akyazı Ticaret Borsası’na ziyaret

25.05.2022 Akyazı Sakarya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Akyazı Ticaret Borsası’nı (TB) ziyaret etti.

Akyazı TB Başkanı Şener Bayraktar ve Meclis üyelerinin görüş ve önerilerini dinleyen Hisarcıklıoğlu, Sakarya’nın bereketli topraklara sahip olduğuna dikkat çekerek, “Tarım ve hayvancılık çok önemli. Pandemi ve savaş çıktı bunu yeniden anladık. Dünyaya her yıl bir Türkiye nüfusu kadar daha ilave oluyor. Alt gelir grubundan orta gelir grubuna geçiş artıyor. Dolayısıyla tarımın hayvancılığın önemi büyük. Önümüzdeki dönem neye yatırım yapalım diye sorarsanız tarım ve hayvancılık derim” diye konuştu.