Hisarcıklıoğlu’ndan ‘tarım ve hayvancılıktan vazgeçmeyin’ uyarısı

25.05.2022 Sakarya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı ile yönetim kurulu ve meclis üyelerini ziyaret ederek görüş ve önerilerini dinledi.

Hisarcıklıoğlu, burada yaptığı konuşmada tarım ve hayvancılık alanında girdi maliyetlerinden dolayı bazı sıkıntılar olsa da bu sektörlerden vazgeçmenin doğru olmadığını söyledi. TOBB Başkanı “Sakın ha sakın tarım ve hayvancılıktan ayrılmayın” dedi.

Dünyanın geleceğinin tarım ve hayvancılıkta olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, dünyada fiyatı en çok artan ürünlerin bu sektörde olduğuna işaret etti.

Hisarcıklıoğlu Sakaryaspor’un şampiyonluğunu da kutlayarak başarılarının devamını diledi.