Mehmet Balduk ebediyete uğurlandı

18.07.2022 Kahramanmaraş Dün kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) eski Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın eski başkanlarından Mehmet Balduk için Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Mehmet Balduk Meclis Salonu önünde tören düzenlendi. Burada, Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Balduk’un naaşı Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Şeyhadil Mezarlığı'nda aile kabristanına defnedildi.

Cenaze törenine katılan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Balduk ailesine ve iş dünyasına başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.