Hisarcıklıoğlu, Yaman Peynircilik fabrika satış mağazasının açılışına katıldı

12.08.2022 Malkara Tekirdağ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Tekirdağ Malkara Ahievren Yöresel Ürünler Satış Alanı’nda Yaman Peynircilik fabrika satış mağazasının açılışına katıldı.

Hisarcıklıoğlu, “Başarılarından dolayı Malkara TSO Yönetim Kurulu üyesi, Yaman Peynircilik sahibi Tevfik Yamanoğlu'nu tebrik ediyorum. Bereketli kazançlar diliyorum” ifadesini kullandı.

Açılışa Vali Yıldırım’ın TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra Tekirdağ Milletvekilleri Enez Kaplan, Çiğdem Koncagül, Malkara Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, firma sahipleri ve vatandaşlar katıldı.