Havza Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

07.12.2022 ANKARA Havza Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Acar ve Meclis Başkanı Mustafa Başaran, beraberlerindeki heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Erkan Acar, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Bu üçüncü dönemimiz. Üyelerimizin tekrar güvenini tazeledik. Rakip aday da yoktu. Bu da bize çalıştığımızın bir göstergesi oldu. Tüm üyelerimize tüm TOBB camiasına teşekkür ederiz. Gayet güzel bir seçimdi. Bugün de Sayın Başkanımızı ziyarete geldik. Sayın Başkanımızın seçimi bizim için en önemli en değerli şeylerdir. Çünkü gerçek dünyada iş dünyasını temsil eden bize ön ayak olan gecenin 2’sinde bile ulaşabildiğimiz bir Başkan. Her zaman olduğu gibi kendisine sonsuz desteğimiz devam edecek. Kendisine ailesine teşekkür ediyoruz. İş dünyasına fırsat ayırıyor. Teşekkür ediyorum”.