Hisarcıklıoğlu, TATSO Genel Kurulu’na katıldı

12.12.2022 Berlin / Almanya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Alman Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği ile TOBB tarafından kurulan, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TATSO) Berlin’de gerçekleşen Genel Kurulu’na katıldı.

Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliğinde gerçekleştirilen Genel Kurulda, bir dönem daha 3 yıllığına TATSO Başkanı seçilen Rolf Königs, yeni yönetime kendisine gösterdikleri güven için teşekkür etti.

TATSO'nun yeni yönetimine Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş da tüm delegelerin oyunu alarak girdi.

TATSO'nun yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: "Rolf Königs, Mehmet Eskiyapan, Volker Treier, Dietrich Eickhoff, Jörg Howe, Alexander Winkler, Süreyya İnal, Gürcan Karakaş, Bahattin Kaya, Salih Taşdirek".