Kocaeli Ticaret Odası’na ziyaret

19.12.2022 Kocaeli Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret ederek meclis üyeleri ile istişarede bulundu ve yeni çalışma dönemi için ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut’un ev sahipliğindeki toplantıda meclis üyelerine seslenen Hisarcıklıoğlu “Türkiyi’nin en demokratik kurumundasınız. Amacımız Kocaeli’ne hizmet etmek, Kocaeli’ni zenginleştirmek. Bana Ankara’dan herhangi bir konuda talebiniz olursa mutlaka iletin. İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Tam da o makamdasınız. Size oy vermiş vermemiş herkesi kucaklaşacaksınız. Biz de ayrımcılık olmaz. İş dünyası Türkiye’nin çimentosudur” diye konuştu.