Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

20.01.2023 ANKARA Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dündar ve beraberindeki heyet, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Mahmut Dündar, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Seçimi selametle geçirdik. Halktan Allah razı olsun desteklediler. Ayın 1’inde seçimi yaptık. Onun için bir sıkıntımız yok çok şükür. Bugün Sayın Başkanımızı ziyaret ettik. Devamını bekliyoruz inşallah. Beraber bir 4 sene daha. Allah eksik ekmesin Sayın Başkanımızı. Sevdiğimiz bir insandır. Destekliyorum da ben şahsen Sayın Başkanı. Ziyaret ettik. Bazı sorunlarımız vardı bölge hakkında. Anlattık Sayın Başkana”