Hisarcıklıoğlu Adıyaman’da…

12.02.2023 Adıyaman Deprem Bölgesi’nde inceleme ve destek ziyaretlerini sürdüren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Adıyaman’da depremzedeleri ziyaret etti, Afet Koordinasyon Merkezi’nde Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile bir araya geldi.

Hisarcıklıoğlu’na STK Başkanları ve Oda – Borsa Başkanları da eşlik etti. Adıyaman Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Torunoğlu ve eşi Nebahat Torunoğlu’nu birkaç gün önce bu büyük felakette kaybettiklerini hatırlatan TOBB Başkanı, kendilerine bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabırlar diledi. Hisarcıklıoğlu sosyal medyadan yayınladığı mesajda ise şu cümlelere yer verdi: “Adıyaman’dayız. Yüreklerdeki derin yara izleri hissediliyor. Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızı kaybettik. Rabbim depremde vefat edenlere rahmet etsin. Çok üzgünüm… Unutmayalım, birbirimizin tutunacak dalıyız. Yaralarımızı birlikte saracağız. Gün birlik olma günü.”