Of Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret

18.03.2023 Of Trabzon Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Of Ticaret ve Sanayi Odası’na (TSO) ziyarette bulundu.

Of TSO’nun Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral, Meclis Başkanı Zûhal Akyüzlü, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile bir araya gelen Hisarcıklıoğlu seçimlerin geride kaldığını ve yeni bir çalışma döneminin başladığına işaret ederek başarılar diledi.

Hisarcıklıoğlu, seçimle geldikleri bu makamların hizmet etmek ve insanlara faydalı işler yapabilmek için fırsat olduğunu ve bunu en iyi biçimde değerlendirebilmenin de gece gündüz çalışmaktan geçtiğini anlattı. TOBB Başkanı Of’ta, Oda’nın meclis üyeleriyle de sohbet ederek, istişarede bulundu ve Meclis Salonu'nun açılışını gerçekleştirdi.