Hisarcıklıoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı

30.04.2023 Ankara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda işçi ve işverenin, çalışma hayatının birbirinden ayrı düşünülemeyecek iki asli unsuru olduğunu vurguladı.

Hisarcıklıoğlu mesajında, şu cümlelere yer verdi:

“Bizler emeğin ve alın terinin kutsal sayıldığı, adaletli paylaşımın esas alındığı bir medeniyetin mensuplarıyız. Daha güzel ve daha müreffeh günler görmek istiyorsak bunun yolu, birlik ve beraberlikten geçer.

Türk iş dünyası adına, alın terleriyle ülkemizin, çocuklarımızın geleceğine büyük katkılar koyan bütün emekçi kardeşlerimin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik ediyorum.”