Balıkesir il/ilçe Oda/Borsa Başkanlarından Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

17.05.2023 ANKARA Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yarış, Meclis Başkanı Ergin Birgül, Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, Meclis Başkanı Okan Telaşeli, Balıkesir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Lemi Aytekin, Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uçar, Burhaniye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aysel, Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Edremit Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Denizer ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.