Niğde Belediye Başkanı Özdemir’e ziyaret

07.07.2023 Niğde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Niğde programı kapsamında Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i ziyaret etti.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan nezaket ziyaretinde Hisarcıklıoğlu Niğde Belediye Başkanı Özdemir'e TOBB’un Cihan Harbinde Türkler isimli kitabını hediye etti. Kredi Garanti Fonu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özegen, GTİ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu ve Niğde Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Uyanık da görüşmede hazır bulundu.