Hisarcıklıoğlu ve Bakan Bolat, Irak Ulaştırma Bakanı El Sadavi ve iş dünyası temsilcileriyle buluştu

29.08.2023 Bağdat Irak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile birlikte Bağdat ziyareti kapsamında Irak Ulaştırma Bakanı Rezzak Muheybis El Sadavi ve iş dünyası temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıya katıldı.

Hisarcıklıoğlu toplantıya ilişkin olarak, “Ulaştırma sektöründe başarılı projelere imza atan Türk şirketlerinin tüm alt ve üst yapı projelerinde aktif rol almaya ve işbirliğine hazır olduğunu ifade ettik. TIR Sözleşmesi’ni yürürlüğe koymaya hazırlanan Irak’a TOBB olarak tüm teknik desteği sağlayabileceğimizi belirttik” ifadesini kullandı.