TOBB Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i ağırladı

27.09.2023 Ankara Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ve ekibi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanımız İbrahim Şenel ve ekibini TOBB Yönetim Kurulu’nda ağırladık.

Hazırlıkları süren 12. Beş Yıllık Kalkınma Planı’na ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının ilk kalkınma planı olacak bu strateji belgesini ve kamu-özel sektör istişaresini önemli ve değerli görüyoruz” dedi.