TOBB Yönetimi Brüksel’de

16.10.2023 Brüksel / Belçika Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, ikili görüşmeler ve bir dizi temaslar için Brüksel’e gitti.

Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilk olarak, Türkiye’nin NATO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Zeki Levent Gümrükçü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Daha sonra Türkiye’nin Brüksel Büyükelçisi Bekir Uysal’ı ziyaret eden TOBB Yönetim Kurulu, görüşmede Türkiye - Belçika iktisadi ve ticari ilişkileri ve TOBB Brüksel Temsilciliğinin faaliyetlerini değerlendirdi.

TOBB Heyeti daha sonra, Avrupa Birliği Nezdinde Türkiye Daimi Temsilcisi Büyükelçi Faruk Kaymakcı'yı ziyaret etti. Ziyarette, Gümrük Birliği modernizasyonu, vize, sınırda karbon düzenleme mekanizmasının etkileri, bölgesel gelişmeler ve Türkiye-AB ilişkilerini ele alındı.