Gaziantepliler TOBB’da buluştu

22.11.2023 Ankara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Gaziantepliler Ankara Buluşması’na katıldı.

Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde ve Gaziantep Ticaret Odası’nın organizasyonunda yapılan etkinlikte Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, , TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, , eski Milli Eğitim Bakanı Vehbi Dinçerler, eski Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, milletvekilleri, bürokratlar ve iş insanları yer aldı.