Hisarcıklıoğlu Çorlu TSO’da TEKMER hakkında bilgi aldı

25.06.2024 Çorlu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret etti.

KOSGEB işbirliği ile Oda bünyesinde kurulan Trakya Bilim Teknoloji Geliştirme Merkezi (TEKMER) hakkında bilgi alan Hisarcıklıoğlu, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’ı, Yönetim Kurulunu, Oda Meclisini, üyelerini ve çalışanlarını tebrik etti.

Hisarcıklıoğlu, “Yerel kalkınmanın itici gücü olan Oda ve Borsalarımız adeta proje fabrikası haline geldi. Bu konuda hizmet çıtasını sürekli yükselten Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek TEKMER hakkında bilgi aldım. Bünyesinde 20 firmanın faaliyet gösterdiği TEKMER, girişimcilik, iş geliştirme ve inovasyon konusunda danışmanlık hizmetleri veriyor. Emeğini geçenleri kutluyorum. Ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.