Hisarcıklıoğlu TOBB UND Genel Kurulu’na katıldı

25.07.2024 Ankara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk lojistik sektörüne hizmet etmek ve sektör firmalarının transit süreçlerine destek vererek, müşterilerin sınır geçişlerini kolaylaştırmak üzere faaliyet gösteren TOBB UND Lojistik AŞ'nin Genel Kurulu’na katıldı.

Genel Kurul’da TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun yanı sırada TOBB UND Yönetim Kurulu Başkanı Halim Mete ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Hisarcıklıoğlu toplantı sonrası "TOBB UND Lojistik Yatırım AŞ Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdik. TOBB UND Yönetim Kurulu üyelerimizi ve çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi.